All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Determination of isocitric acid content in fruit juices - detection of authenticity.

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A_____%2F02%3A998607" target="_blank" >RIV/60461373:_____/02:998607 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/16193296:_____/02:998606

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    angličtina

  • Original language name

    Determination of isocitric acid content in fruit juices - detection of authenticity.

  • Original language description

    Determination of isocitric acid content in fruit juices - detection of authenticity.

  • Czech name

    Analytické metody pro rozšíření možností průkazu falšování (autenticity) vybraných potravinářských komodit

  • Czech description

    Analytické metody pro rozšíření možností průkazu falšování (autenticity) vybraných potravinářských komoditAnalytické metody pro rozšíření možností průkazu falšování (autenticity) vybraných potravinářských komodit

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QC1111" target="_blank" >QC1111: Analytical methods for detection of adulteration (authenticity) of selected foods.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2002

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Food Composition and Analysis

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    15,04

  • Issue of the periodical within the volume

    6

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    6

  • Pages from-to

    685-691

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database