Determination of isocitric acid content in fruit juices - detection of authenticity.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A_____%2F02%3A998607" target="_blank" >RIV/60461373:_____/02:998607 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/16193296:_____/02:998606
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Determination of isocitric acid content in fruit juices - detection of authenticity.
Original language description
Determination of isocitric acid content in fruit juices - detection of authenticity.
Czech name
Analytické metody pro rozšíření možností průkazu falšování (autenticity) vybraných potravinářských komodit
Czech description
Analytické metody pro rozšíření možností průkazu falšování (autenticity) vybraných potravinářských komoditAnalytické metody pro rozšíření možností průkazu falšování (autenticity) vybraných potravinářských komodit
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QC1111" target="_blank" >QC1111: Analytical methods for detection of adulteration (authenticity) of selected foods.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Food Composition and Analysis
ISSN
—
e-ISSN
—
Volume of the periodical
15,04
Issue of the periodical within the volume
6
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
6
Pages from-to
685-691
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—