The Organization CEFS and the norm ISO 26000
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61384399%3A31140%2F18%3A00052948" target="_blank" >RIV/61384399:31140/18:00052948 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://www.cukr-listy.cz/on_line/2018/PDF/152-155.pdf" target="_blank" >http://www.cukr-listy.cz/on_line/2018/PDF/152-155.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Organizace CEFS a norma ISO 26000
Original language description
Hlavní témata dokumentu: CEFS; ISO 26000; cukr a výživa; odpovědné chování
Czech name
Organizace CEFS a norma ISO 26000
Czech description
Hlavní témata dokumentu: CEFS; ISO 26000; cukr a výživa; odpovědné chování
Classification
Type
J<sub>imp</sub> - Article in a specialist periodical, which is included in the Web of Science database
CEP classification
—
OECD FORD branch
50602 - Public administration
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2018
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Listy cukrovarnické a řepařské
ISSN
1210-3306
e-ISSN
1805-9708
Volume of the periodical
134
Issue of the periodical within the volume
4
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
4
Pages from-to
152-155
UT code for WoS article
000430488300006
EID of the result in the Scopus database
2-s2.0-85046745584