Preparation and characterization of [Glu]n peptides
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61388963%3A_____%2F07%3A00098143" target="_blank" >RIV/61388963:_____/07:00098143 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/61389030:_____/07:00098143
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Preparation and characterization of [Glu]n peptides
Original language description
Several oligomers of L-glutamic acid (n = 2-10) were synthesized by a solid phase method, analyzed and separated by capillary zone electrophoresis (CZE) as anions in alkaline background electrolytes of different composition at pH range 8.1-10.0.
Czech name
Příprava a charakterizace [Glu]n peptidů
Czech description
Různé oligomery L-glutamové kyseliny (n=2-10) byly připraveny metodou na pevné fázi a analyzovány a separovány kapilární zonovou elektroforezou jako anionty v bazickém základním elektrolytu různého složení v pH oblasti 8.1 ? 10.0.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
CC - Organic chemistry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
Result was created during the realization of more than one project. More information in the Projects tab.
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Biologically Active Peptides
ISBN
978-80-86241-28-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
99-101
Publisher name
Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
Apr 11, 2007
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—