Character of transitions in frozen sucrose solutions
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61389013%3A_____%2F07%3A00084599" target="_blank" >RIV/61389013:_____/07:00084599 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/00027006:_____/07:2205
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Charakter přechodů v zamrzlých roztocích sacharosy
Original language description
Klasická DSC technika byla použita ke studiu vodných roztoků sacharosy v celém koncentračním rozsahu a v teplotní oblasti -120 až 30 °C.
Czech name
Charakter přechodů v zamrzlých roztocích sacharosy
Czech description
Klasická DSC technika byla použita ke studiu vodných roztoků sacharosy v celém koncentračním rozsahu a v teplotní oblasti -120 až 30 °C.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
BJ - Thermodynamics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/GA522%2F04%2F0384" target="_blank" >GA522/04/0384: Tle study of biological glasses formation and their control for plant biodiversity conservation</a><br>
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník příspěvků
ISBN
978-80-7194-957-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
139-142
Publisher name
Odborná skupina chemické termodynamiky České společnosti chemické
Place of publication
Pardubice
Event location
Medlov
Event date
May 28, 2007
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—