Inspiration for the kitchen from students of nutritional therapy
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61988987%3A17110%2F22%3AA2302HS6" target="_blank" >RIV/61988987:17110/22:A2302HS6 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://www.vyzivaspol.cz/vyziva-a-potraviny-1-2022/" target="_blank" >https://www.vyzivaspol.cz/vyziva-a-potraviny-1-2022/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Inspirace do kuchyně od studentek nutriční terapie
Original language description
Studenti nutriční terapie rozvijí nejenom vědecké dovednosti v oblasti výživy, ale také tvůrčí a kreativní schopnosti. Během svého studia dostávají za úkol vytvořit edukační materiály, letáky a další výukové pomůcky. Často se stává, že studenti vytvoří tak kvalitní a zajímavou práci, že by bylo škoda je nechat v rámci výuky. Proto Nutriční poradna Lékařské fakulty Ostravské univerzity publikuje nejlepší práce studentů nutriční terapie.
Czech name
Inspirace do kuchyně od studentek nutriční terapie
Czech description
Studenti nutriční terapie rozvijí nejenom vědecké dovednosti v oblasti výživy, ale také tvůrčí a kreativní schopnosti. Během svého studia dostávají za úkol vytvořit edukační materiály, letáky a další výukové pomůcky. Často se stává, že studenti vytvoří tak kvalitní a zajímavou práci, že by bylo škoda je nechat v rámci výuky. Proto Nutriční poradna Lékařské fakulty Ostravské univerzity publikuje nejlepší práce studentů nutriční terapie.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
30308 - Nutrition, Dietetics
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2022
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů