Food and sociology
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61988987%3A17200%2F20%3AA21028EQ" target="_blank" >RIV/61988987:17200/20:A21028EQ - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Jídlo a sociologie
Original language description
Kapitola se zabývá sociologickými přístupy ke zkoumání jídla - od Georga Simmela po aktuální empirické výzkumy nebo problematiku genderu.
Czech name
Jídlo a sociologie
Czech description
Kapitola se zabývá sociologickými přístupy ke zkoumání jídla - od Georga Simmela po aktuální empirické výzkumy nebo problematiku genderu.
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
—
OECD FORD branch
50401 - Sociology
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2020
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Jídlo není jenom 'něco k jídlu'. Tradiční stravování a pokrmy jako součást regionální identity ve vědomí a paměti současné společnosti
ISBN
978-80-7510-428-1
Number of pages of the result
14
Pages from-to
17-30
Number of pages of the book
286
Publisher name
Slezská univerzita v Opavě
Place of publication
Opava
UT code for WoS chapter
—