McCarthy's Dish of Raw Meat on the Plate of History
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989592%3A15210%2F09%3A00008663" target="_blank" >RIV/61989592:15210/09:00008663 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
McCarthyho porce syrového masa na talíři historie
Original language description
Analýza historického westernu Cormaca McCarthyho Krvavý poledník v celkovém kontextu autorovy tvorby. Uvádí historické souvislosti, prameny, z nichž autor čerpal, i dobové ohlasy, ale především na pozadí různých kritických interpretací románu představujevlastní alternativní výklad víceznačného závěru.
Czech name
McCarthyho porce syrového masa na talíři historie
Czech description
Analýza historického westernu Cormaca McCarthyho Krvavý poledník v celkovém kontextu autorovy tvorby. Uvádí historické souvislosti, prameny, z nichž autor čerpal, i dobové ohlasy, ale především na pozadí různých kritických interpretací románu představujevlastní alternativní výklad víceznačného závěru.
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
AJ - Literature, mass media, audio-visual activities
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2009
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Krvavý poledník aneb Večerní červánky na západě
ISBN
978-80-257-0141-6
Number of pages of the result
26
Pages from-to
—
Number of pages of the book
389
Publisher name
Argo
Place of publication
Praha
UT code for WoS chapter
—