Food and Cooking with prism of contemporary children's books
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989592%3A15210%2F17%3A73583047" target="_blank" >RIV/61989592:15210/17:73583047 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Jídlo a kulinářství prizmatem současných dětských knih
Original language description
Kapitola se zabývá jídlem a kulinářstvím prizmatem současných dětských knih
Czech name
Jídlo a kulinářství prizmatem současných dětských knih
Czech description
Kapitola se zabývá jídlem a kulinářstvím prizmatem současných dětských knih
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
—
OECD FORD branch
60205 - Literary theory
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2017
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Krajiny prostřených i prázdných stolů II.: Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu
ISBN
978-80-7560-087-5
Number of pages of the result
9
Pages from-to
257-265
Number of pages of the book
332
Publisher name
Univerzita Pardubice
Place of publication
Pardubice
UT code for WoS chapter
—