Break time at work vs. adequate time for eating and resting
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989592%3A15220%2F21%3A73611890" target="_blank" >RIV/61989592:15220/21:73611890 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://www.praceamzda.cz/clanky/prestavka-v-praci-vs-primerena-doba-na-jidlo-oddech" target="_blank" >https://www.praceamzda.cz/clanky/prestavka-v-praci-vs-primerena-doba-na-jidlo-oddech</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Přestávka v práci vs. přiměřená doba na jídlo a oddech
Original language description
Článek se zabývá problematikou přestávek v práci podle zákoníku práce v návaznosti na judikaturu Soudního dvora Evropské unie.
Czech name
Přestávka v práci vs. přiměřená doba na jídlo a oddech
Czech description
Článek se zabývá problematikou přestávek v práci podle zákoníku práce v návaznosti na judikaturu Soudního dvora Evropské unie.
Classification
Type
J<sub>ost</sub> - Miscellaneous article in a specialist periodical
CEP classification
—
OECD FORD branch
50501 - Law
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2021
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Práce a mzda
ISSN
0032-6208
e-ISSN
—
Volume of the periodical
2021
Issue of the periodical within the volume
12
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
7
Pages from-to
19-25
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—