Education of Pupils to a Healthy Lifestyle
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989592%3A15410%2F14%3A33149812" target="_blank" >RIV/61989592:15410/14:33149812 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Výchova žáků ke zdravému životnímu stylu
Original language description
Příspěvek seznamuje s aktuálními úpravami Rámcového vzdělávacího programu pro základní vzdělávání k 1. září 2013, které se vztahují ke vzdělávací oblasti Člověk a zdraví. Konkrétně jde o vzdělávací obor Výchova ke zdraví a jeho nově aktualizované očekávané výstupy u žáků. Dále se příspěvek zabývá výchovou žáků ke zdravému životnímu stylu podporovanou ve školním prostředí projektem Škola podporující zdraví.
Czech name
Výchova žáků ke zdravému životnímu stylu
Czech description
Příspěvek seznamuje s aktuálními úpravami Rámcového vzdělávacího programu pro základní vzdělávání k 1. září 2013, které se vztahují ke vzdělávací oblasti Člověk a zdraví. Konkrétně jde o vzdělávací obor Výchova ke zdraví a jeho nově aktualizované očekávané výstupy u žáků. Dále se příspěvek zabývá výchovou žáků ke zdravému životnímu stylu podporovanou ve školním prostředí projektem Škola podporující zdraví.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
AM - Pedagogy and education
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2014
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
XXVII. DIDMATTECH 2014
ISBN
978-80-86768-88-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
38-42
Publisher name
agentura GEVAK s. r. o.
Place of publication
Olomouc
Event location
Olomouc
Event date
Jun 19, 2014
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—