All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Benefits of healthy school snacks for primary school pupils

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989592%3A15410%2F22%3A73615065" target="_blank" >RIV/61989592:15410/22:73615065 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="http://DOI" target="_blank" >http://DOI</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.5507/pdf.23.24462653" target="_blank" >10.5507/pdf.23.24462653</a>

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Benefity zdravé školní svačiny pro žáky mladšího školního věku

  • Original language description

    Je velmi důležité, aby již od útlého věku byly u dětí budovány pevné základy pro jejich budoucí zdraví. Jednou z možností, jak napomoci k udržení zdraví dítěte je beze sporu vhodný způsob stravování. Způsob chování, jež si dítě v oblasti stravování osvojí, se výrazně promítne v kvalitě života v následujících etapách jeho vývoje.Příspěvek se zaměřuje na jednu z oblastí stravování a to, jak by měla vypadat zdravá a vyvážená svačina školáka. Výzkum je založen na detailní analýze školních svačin metodou analýzy stravovacích záznamů neboli jídelníčků u žáků mladšího školního věku.

  • Czech name

    Benefity zdravé školní svačiny pro žáky mladšího školního věku

  • Czech description

    Je velmi důležité, aby již od útlého věku byly u dětí budovány pevné základy pro jejich budoucí zdraví. Jednou z možností, jak napomoci k udržení zdraví dítěte je beze sporu vhodný způsob stravování. Způsob chování, jež si dítě v oblasti stravování osvojí, se výrazně promítne v kvalitě života v následujících etapách jeho vývoje.Příspěvek se zaměřuje na jednu z oblastí stravování a to, jak by měla vypadat zdravá a vyvážená svačina školáka. Výzkum je založen na detailní analýze školních svačin metodou analýzy stravovacích záznamů neboli jídelníčků u žáků mladšího školního věku.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    50301 - Education, general; including training, pedagogy, didactics [and education systems]

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2022

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    AKTUÁLNÍ PROBLÉMY PEDAGOGIKY VE VÝZKUMECH STUDENTŮ DOKTORSKÝCH STUDIJNÍCH PROGRAMŮ XVII

  • ISBN

    978-80-244-6265-3

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    7

  • Pages from-to

    13-19

  • Publisher name

    Univerzita Palackého v Olomouci

  • Place of publication

    Olomouc

  • Event location

    Olomouc

  • Event date

    Nov 9, 2021

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article