Gastroevents as the Product of Event Tourism and Type of Tourism
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989592%3A15510%2F17%3A73582830" target="_blank" >RIV/61989592:15510/17:73582830 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Gastrofestivaly jako produkt event turismu a forma kulturního cestovního ruchu
Original language description
Gastronomický cestovní ruch neboli kulinářská turistika umožňuje ochutnat návštěvníkům něco ze specialit místní kuchyně a poznat tak kulturu i tradice dané země. V kapitole jsou analyzovány jednotlivé typy gastronomických akcí - festivaly, farmářské trhy, vinobraní, pivní slavnosti i ochutnávky nebo soutěže.
Czech name
Gastrofestivaly jako produkt event turismu a forma kulturního cestovního ruchu
Czech description
Gastronomický cestovní ruch neboli kulinářská turistika umožňuje ochutnat návštěvníkům něco ze specialit místní kuchyně a poznat tak kulturu i tradice dané země. V kapitole jsou analyzovány jednotlivé typy gastronomických akcí - festivaly, farmářské trhy, vinobraní, pivní slavnosti i ochutnávky nebo soutěže.
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
—
OECD FORD branch
50204 - Business and management
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2017
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Gastronomie a cestovní ruch
ISBN
978-80-7510-240-9
Number of pages of the result
16
Pages from-to
72-87
Number of pages of the book
195
Publisher name
Slezská univerzita v Opavě
Place of publication
Opava
UT code for WoS chapter
—