PRESENT TRENDS ON THE EUROPEAN FOOD MARKET
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43110%2F05%3A00084311" target="_blank" >RIV/62156489:43110/05:00084311 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
SOUČASNÉ TRENDY NA EVROPSKÉM POTRAVINÁŘSKÉM TRHU
Original language description
Evropa představuje pro globální ekonomiku klíčový region, tvořící jednu třetinu světového HDP, avšak také celek tvořený ve všech ohledech rozmanitými oblastmi charakteristickými významnými kulturními a sociálními odlišnostmi. Cílem tohoto příspěvku je identifikovat současné trendy na evropském trhu s potravinami, zejména nejvýznamnější obchodní řetězce a jejich pozici v rámci samostatných ekonomik vybraných členských států EU.
Czech name
SOUČASNÉ TRENDY NA EVROPSKÉM POTRAVINÁŘSKÉM TRHU
Czech description
Evropa představuje pro globální ekonomiku klíčový region, tvořící jednu třetinu světového HDP, avšak také celek tvořený ve všech ohledech rozmanitými oblastmi charakteristickými významnými kulturními a sociálními odlišnostmi. Cílem tohoto příspěvku je identifikovat současné trendy na evropském trhu s potravinami, zejména nejvýznamnější obchodní řetězce a jejich pozici v rámci samostatných ekonomik vybraných členských států EU.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
AH - Economics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Agrární perpektivy XIV Znalostní ekonomika, ČZU Praha, 2005. 605s.ISBN 80-213-1372-2
ISBN
80-213-1372-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
316-320
Publisher name
ČZU
Place of publication
Praha
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—