All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

CHARACTERISTICS OF THE INTERNAL ENVIRONMENT OF "HEPEK" BAKERY

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43110%2F06%3A00094896" target="_blank" >RIV/62156489:43110/06:00094896 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Charakteristika vnitřního prostředí pekařské firmy Hepek, s.r.o.

  • Original language description

    Příspěvek se zabývá charakteristikou vnitřního prostředí brněnské pekárenské společnosti Hepek, s.r.o., identifikuje její silné a slabé stránky a pomocí matice hodnocení faktorů vnitřního prostředí (IFE) hodnotí reakci společnosti na faktory vnitřního prostředí. Pekárna svými výrobky zásobuje maloobchodní řetězec Brněnka, vyrábí mimo sortiment pekárenských výrobků i jemné pečivo a cukrářské výrobky. Společnost dosahuje kladného hospodářského výsledku, za posledních deset let se zvýšil počet zaměstnancůo čtyřicet. Příspěvek je součástí řešení výzkumného záměru PEF MZLU v Brně (č. MSM 6215648904).

  • Czech name

    Charakteristika vnitřního prostředí pekařské firmy Hepek, s.r.o.

  • Czech description

    Příspěvek se zabývá charakteristikou vnitřního prostředí brněnské pekárenské společnosti Hepek, s.r.o., identifikuje její silné a slabé stránky a pomocí matice hodnocení faktorů vnitřního prostředí (IFE) hodnotí reakci společnosti na faktory vnitřního prostředí. Pekárna svými výrobky zásobuje maloobchodní řetězec Brněnka, vyrábí mimo sortiment pekárenských výrobků i jemné pečivo a cukrářské výrobky. Společnost dosahuje kladného hospodářského výsledku, za posledních deset let se zvýšil počet zaměstnancůo čtyřicet. Příspěvek je součástí řešení výzkumného záměru PEF MZLU v Brně (č. MSM 6215648904).

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GA - Agricultural economics

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2006

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Agroregion 2006 Zvyšování konkurenceschopnosti v zemědělství

  • ISBN

    80-7040-871-5

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    146-149

  • Publisher name

    JČU v Českých Budějovicích

  • Place of publication

    České Budějovice

  • Event location

    JČU České Budějovice

  • Event date

    Aug 24, 2006

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article