Evaluation of Advisory Competences by Achievement Tests
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43110%2F06%3A00095505" target="_blank" >RIV/62156489:43110/06:00095505 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Evaluation of Advisory Competences by Achievement Tests
Original language description
The paper deals with the indices used for denoting of expected advisory qualities. These items depend on both providing advisory services in a specific area of interest and other capabilities of advisors (education, experience, frequency of knowledge expanding etc.). Authors will analyze complicated process in the area of agricultural advisory services pertaining education and testing of agricultural advisors.
Czech name
Evaluace poradenských kompetencí pomocí didaktických testů
Czech description
Tento článek se zabývá ukazateli, které měří očekávané poradenské schopnosti. Ty závisí jak na poskytování poradenskýh služeb ve specifické oblasti zájmu, tak na dalších schopnostech poradců (vzdělání, zkušenosti, frekvenci rozšiřování znalostí atd.). Autoři budou analyzovat tento komplikovaný proces v oblasti poskytování agrárních poradenských služeb, týkajících se vzdělání a testování zemědělských poradců.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
IN - Informatics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
BICABR 2006
ISBN
80-7157-985-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
7
Pages from-to
50-56
Publisher name
Provozně ekonomická fakulta MZLU v Brně
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Jan 1, 2006
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—