The issues of costs valuation of organic agriculture products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43110%2F06%3A00096550" target="_blank" >RIV/62156489:43110/06:00096550 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
The issues of costs valuation of organic agriculture products
Original language description
The contribution deals with the methodological procedures of cost valuation for selected plant products produced in organic agriculture systems and with the testing of the costs monitoring methodology for a sample of agricultural products. The testing ofthe proposed methodological procedure has been done on the basic of groundwork data for ecologically grown winter wheat.
Czech name
PROBLEMATIKA STANOVENÍ NÁKLADOVOSTI
Czech description
Příspěvek je zaměřen na stanovení metodologických postupů zjišťování nákladů na vybrané rostlinné produkty získávané v ekologických systémech hospodaření a na ověření metodiky sledování nákladů na výběrovém souboru zemědělských podniků. Navrhovaný metodický postup je ověřen na podkladových údajích pro pšenici ozimou, pěstovanou ekologicky.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
AH - Economics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Proceedings from International Scientific Conference The Systems of Accounting and Reporting for Sustainable Development at Microeconomic and Macroeconomic Levels
ISBN
80-7194-867-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
240-244
Publisher name
University of Pardubice
Place of publication
University of Pardubice
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—