The effect of processed technology of distillers grains on their nutritive value
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F00%3A23201024" target="_blank" >RIV/62156489:43210/00:23201024 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv technologie zpracování výpalků na jejich nutriční hodnotu
Original language description
Cilem práce bylo zjistit biologickou hodnotu sušených výpalků z pšenice a triticale jako zdroje bílkovin a možnosti náhrady tradičních zdrojů bílkovin rybí moučky a sojového extrahovaného šrotu. Jako pokusná zvířata byli použiti laboratorní potkani. Výsledky ukazují, že nejen nerecyklované sušené výpalky pšenice či triticale jsou vhodné pro použití ve směsích monogastrických zvířat. Jejich relativní krmné hodnoty byly 93 a 89% ve srovnání s klasickými zdroji proteinů sojoveho extrahovaného šrotu a rybimoučky.
Czech name
Vliv technologie zpracování výpalků na jejich nutriční hodnotu
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Zborník medzinárodnej vedeckej konferencie IV. dni výživy a veterinárnej dietetiky.
ISBN
80-88986-16-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
6
Pages from-to
—
Publisher name
Univerzita veterinárskeho lekárstva v Košiciach
Place of publication
Košice
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—