Traits of meat quality of choosen pig breeds in Czech republic.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F00%3A23501033" target="_blank" >RIV/62156489:43210/00:23501033 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Ukazatele kvality masa u vybraných plemen prasat chovaných v ČR.
Original language description
Sledovali jsme obsah vnitrosvalového tuku v libové svalovině u mateřských plemen prasat ( BU, n=33, L, n=23ks) a otcovské linie OLW ( 2) a ČVM ( 6). Zjistili jsme průměrné % vnitrosvalového tuku u BU 1,13, L 0,95, OLW 0,54 a ČVM 1,14%.
Czech name
Ukazatele kvality masa u vybraných plemen prasat chovaných v ČR.
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GG - Zootechnics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Živočišná výroba před vstupem do EU.
ISBN
80-7040-423-X
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
2
Pages from-to
—
Publisher name
Zem. fakulta JČU, Č. Budějovice
Place of publication
České Budějovice
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—