All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Traits of meat quality of choosen pig breeds in Czech republic.

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F00%3A23501033" target="_blank" >RIV/62156489:43210/00:23501033 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Ukazatele kvality masa u vybraných plemen prasat chovaných v ČR.

  • Original language description

    Sledovali jsme obsah vnitrosvalového tuku v libové svalovině u mateřských plemen prasat ( BU, n=33, L, n=23ks) a otcovské linie OLW ( 2) a ČVM ( 6). Zjistili jsme průměrné % vnitrosvalového tuku u BU 1,13, L 0,95, OLW 0,54 a ČVM 1,14%.

  • Czech name

    Ukazatele kvality masa u vybraných plemen prasat chovaných v ČR.

  • Czech description

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GG - Zootechnics

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2000

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Živočišná výroba před vstupem do EU.

  • ISBN

    80-7040-423-X

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    2

  • Pages from-to

  • Publisher name

    Zem. fakulta JČU, Č. Budějovice

  • Place of publication

    České Budějovice

  • Event location

  • Event date

  • Type of event by nationality

  • UT code for WoS article