Influence of basic components of sheep milk on quality of rennet curdling.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F05%3A00004708" target="_blank" >RIV/62156489:43210/05:00004708 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv základních složek ovčího mléka na jakost sýřeniny.
Original language description
Vliv základních složek ovčího mléka na jakost sýřeniny
Czech name
Vliv základních složek ovčího mléka na jakost sýřeniny.
Czech description
Vliv základních složek ovčího mléka na jakost sýřeniny
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GG - Zootechnics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
"Den mléka 2005"
ISBN
80-213-1327-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
2
Pages from-to
60-61
Publisher name
TIRA s.r.o.
Place of publication
Praha
Event location
ČZU v Praze
Event date
May 12, 2005
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—