Rennetability of milk.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F05%3A00087155" target="_blank" >RIV/62156489:43210/05:00087155 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Problematika sýření mléka a syřidel.
Original language description
Práce se zabývá faktory, majícími vliv na používání syřidel při výrobě sýrů.
Czech name
Problematika sýření mléka a syřidel.
Czech description
Práce se zabývá faktory, majícími vliv na používání syřidel při výrobě sýrů.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků II.
ISBN
80-7157-868-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
3-7
Publisher name
—
Place of publication
Brno, MZLU
Event location
Brno
Event date
Jul 1, 2005
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—