Effect of chemical preservative and pressing of ensiled sugar-beet pulp on the quality of fermentation process
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F05%3A00087435" target="_blank" >RIV/62156489:43210/05:00087435 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Effect of chemical preservative and pressing of ensiled sugar-beet pulp on the quality of fermentation process
Original language description
Effect of chemical preservative and pressing of ensiled sugar-beet pulp on the quality of fermentation process
Czech name
Vliv chemického aditiva a dusání na kvalitu siláží z cukrovarských řízků
Czech description
Vliv chemického aditiva a dusání na kvalitu siláží z cukrovarských řízků
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Czech Journal of Animal Science
ISSN
1212-1819
e-ISSN
—
Volume of the periodical
50
Issue of the periodical within the volume
12
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
8
Pages from-to
553-560
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—