Effect of different forms of bacterial inoculants on the fermentation process of ensiled crushed maize moisture grains
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F05%3A00087439" target="_blank" >RIV/62156489:43210/05:00087439 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Effect of different forms of bacterial inoculants on the fermentation process of ensiled crushed maize moisture grains
Original language description
Effect of different forms of bacterial inoculants on the fermentation process of ensiled crushed maize moisture grains
Czech name
Vliv rozdílné formy mikrobiálního inokulantu na kvalitu fermentačního procesu siláže z vlhkého mačkaného kukuřičného zrna
Czech description
Vliv rozdílné formy mikrobiálního inokulantu na kvalitu fermentačního procesu siláže z vlhkého mačkaného kukuřičného zrna
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
JU - Aeronautics, aerodynamics, aeroplanes
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Czech Journal of Animal Science
ISSN
1212-1819
e-ISSN
—
Volume of the periodical
50
Issue of the periodical within the volume
5
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
7
Pages from-to
201-207
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—