THE IMPORTANCE OF PPRESSING AND BENZOIC ACID SUPPLEMENTATION AS ADDITIVE ON THE SUGAR BEET PULP SILAGES QUALITY
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F05%3A00087482" target="_blank" >RIV/62156489:43210/05:00087482 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv faktoru dusání cukrovarských řízků a přídavku kyseliny benzoové jako silážního aditiva na kvalitu siláží
Original language description
Vliv faktoru dusání cukrovarských řízků a přídavku kyseliny benzoové jako silážního aditiva na kvalitu siláží
Czech name
Vliv faktoru dusání cukrovarských řízků a přídavku kyseliny benzoové jako silážního aditiva na kvalitu siláží
Czech description
Vliv faktoru dusání cukrovarských řízků a přídavku kyseliny benzoové jako silážního aditiva na kvalitu siláží
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
VI. Kábrtovy dietetické dny
ISBN
80-7305-521-X
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
8
Pages from-to
25-32
Publisher name
Veterinární a farmaceutická univerzita v Brně
Place of publication
Brno
Event location
VFU Brno
Event date
May 5, 2005
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—