An influence of combinations of commercial pigs' hybridization on qualitative traits of pork meat.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F06%3A00095197" target="_blank" >RIV/62156489:43210/06:00095197 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv kombinace užitkového křížení prasat na kvalitativní ukazatele vepřového masa
Original language description
Cílem práce bylo zjistit vliv kombinace víceplemenného užitkového křížení prasat na kvalitativní ukazatele vepřového masa - pH1 a obsah intramuskulárního tuku v nejdelším zádovém svalu (MLLT) u testovaných jatečných prasat čtyř hybridních kombinací: (BUx L) x BO, (BU x L) x (Pn x H),(BU x L)x (D x H)a (BU x L)x D.
Czech name
Vliv kombinace užitkového křížení prasat na kvalitativní ukazatele vepřového masa
Czech description
Cílem práce bylo zjistit vliv kombinace víceplemenného užitkového křížení prasat na kvalitativní ukazatele vepřového masa - pH1 a obsah intramuskulárního tuku v nejdelším zádovém svalu (MLLT) u testovaných jatečných prasat čtyř hybridních kombinací: (BUx L) x BO, (BU x L) x (Pn x H),(BU x L)x (D x H)a (BU x L)x D.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GI - Farm animal breeding and farm animal pedigree breeding
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
VIII. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí
ISBN
80-7305-564-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
32-36
Publisher name
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Place of publication
Brno
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—