Results or sensory evaluation of goat cheese produced on farm.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F06%3A00103951" target="_blank" >RIV/62156489:43210/06:00103951 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Výsledky senzorického hodnocení kozích sýrů vyráběných na farmě
Original language description
Bylo vybráno 25 vzorků sýrů, které hodnotila odborná komise sestavená ze 14 školených posuzovatelů. Vybrané senzorické ukazatele sýrů byly posuzovány pomocí nestrukturované 100 mm grafické stupnice. Hodnocena byla intenzita vůně po kozím mléku, celková příjemnost vůně, intenzita chuti po kozím mléku, intenzita cizí chuti, celková příjemnost vzhledu a celková příjemnost chuti. Výsledky hodnocení byly statisticky zpracovány. Senzorická jakost většiny sýrů byla hodnocena velmi kladně, řada vzorků prokázalavelmi vyrovnané senzorické vlastnosti.
Czech name
Výsledky senzorického hodnocení kozích sýrů vyráběných na farmě
Czech description
Bylo vybráno 25 vzorků sýrů, které hodnotila odborná komise sestavená ze 14 školených posuzovatelů. Vybrané senzorické ukazatele sýrů byly posuzovány pomocí nestrukturované 100 mm grafické stupnice. Hodnocena byla intenzita vůně po kozím mléku, celková příjemnost vůně, intenzita chuti po kozím mléku, intenzita cizí chuti, celková příjemnost vzhledu a celková příjemnost chuti. Výsledky hodnocení byly statisticky zpracovány. Senzorická jakost většiny sýrů byla hodnocena velmi kladně, řada vzorků prokázalavelmi vyrovnané senzorické vlastnosti.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků
ISBN
80-7157-956-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
35-38
Publisher name
MZLU v Brně
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Jan 1, 2006
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—