Influence of parity on esential milk components of sheep reared on organic farm
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F07%3A00111139" target="_blank" >RIV/62156489:43210/07:00111139 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv pořadí laktace na základní složky mléka ovcí odchovaných na ekologické farmě
Original language description
Cílem bylo zjistit vliv pořadí laktace na složení ovčího mléka. Hodnocení proběhlo na základě analýz mléka od 22 bahnic (Lacaune, Východofríska ovce, Zušlechtěná Valaška) z toho 11 bahnic na 1.laktaci a dalších 11 na 2. laktaci. Mléka byly zjišťovány obsahy: sušiny (%), tuku (%), tukuprosté sušiny (%), bílkovin (%), kaseinu (%) a laktózy.
Czech name
Vliv pořadí laktace na základní složky mléka ovcí odchovaných na ekologické farmě
Czech description
Cílem bylo zjistit vliv pořadí laktace na složení ovčího mléka. Hodnocení proběhlo na základě analýz mléka od 22 bahnic (Lacaune, Východofríska ovce, Zušlechtěná Valaška) z toho 11 bahnic na 1.laktaci a dalších 11 na 2. laktaci. Mléka byly zjišťovány obsahy: sušiny (%), tuku (%), tukuprosté sušiny (%), bílkovin (%), kaseinu (%) a laktózy.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GG - Zootechnics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků IV
ISBN
978-80-7375-057-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
44-46
Publisher name
MZLU
Place of publication
Brno
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—