SENSORIAL EVALUATION OF MEAT OF MALE LAMBS OF DIFFERENT GENOTYPES
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F08%3A00128801" target="_blank" >RIV/62156489:43210/08:00128801 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Senzorické hodnocení kvality masa jehňat beránků různých hybridních kombinací
Original language description
v práci byly hodnoceny výsledky senzorického hodnocení jehněčího masa
Czech name
Senzorické hodnocení kvality masa jehňat beránků různých hybridních kombinací
Czech description
v práci byly hodnoceny výsledky senzorického hodnocení jehněčího masa
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GG - Zootechnics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/2B06108" target="_blank" >2B06108: The utilization of pasture by ruminants to permanent amelioration of environmental conditions in the LFA areas.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Šlechtění na masnou užitkovost a aktuální otázky produkce jatečných zvířat
ISBN
978-80-903143-8-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
—
Publisher name
MZLU v Brně, Asociace chovatelů masných plemen Rapotín, Agrovýzkum Rapotín s.r.o.
Place of publication
Rapotín
Event location
MZLU v Brně
Event date
Sep 16, 2008
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—