All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Ingr's Days - 35th Seminary of Food quality and Foodstuffs

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F09%3A00139386" target="_blank" >RIV/62156489:43210/09:00139386 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Ingrovy dny - XXXV. seminář o jakosti potravin a potravinových surovin

  • Original language description

    Tradiční Seminář o jakosti potravin a potravinových surovin se letos konal už po pětatřicáté a přesto tu bylo jedno poprvé: poprvé proběhl v rámci tzv. Ingrových dnů. Ty zahrnovaly mimo zmíněný seminář další doprovodné akce na MZLU v Brně, která v tomtoroce slaví 90. výročí založení. Jako první se ve středu 4. března uskutečnily pro studenty přednášky spolupořádající Společnosti pro výživu. Předseda SPV MUDr. Tláskal hovořil na téma "Výživa, zdraví a společnost" a jeho místopředsedkyně doc. Dostálová o"Tucích ve výživě se zvláštním zřetelem na trans nenasycené mastné kyseliny". Ve čtvrtek 5. března bylo v univerzitní aule v rámci XXXV. semináře možno vyslechnout ve dvou blocích sedm přednášek. Úvodním slovem pan prof. Ingr a rektor MZLU v Brně prof.Hlušek nejprve pozdravili účastníky akce. První blok nazvaný "Jakost a zdravotní nezávadnost potravin" otevřel vedoucí pořádajícího Ústavu technologie potravin (ÚTP MZLU) prof. Komprda přednáškou o nutričních aspektech potravin, když před

  • Czech name

    Ingrovy dny - XXXV. seminář o jakosti potravin a potravinových surovin

  • Czech description

    Tradiční Seminář o jakosti potravin a potravinových surovin se letos konal už po pětatřicáté a přesto tu bylo jedno poprvé: poprvé proběhl v rámci tzv. Ingrových dnů. Ty zahrnovaly mimo zmíněný seminář další doprovodné akce na MZLU v Brně, která v tomtoroce slaví 90. výročí založení. Jako první se ve středu 4. března uskutečnily pro studenty přednášky spolupořádající Společnosti pro výživu. Předseda SPV MUDr. Tláskal hovořil na téma "Výživa, zdraví a společnost" a jeho místopředsedkyně doc. Dostálová o"Tucích ve výživě se zvláštním zřetelem na trans nenasycené mastné kyseliny". Ve čtvrtek 5. března bylo v univerzitní aule v rámci XXXV. semináře možno vyslechnout ve dvou blocích sedm přednášek. Úvodním slovem pan prof. Ingr a rektor MZLU v Brně prof.Hlušek nejprve pozdravili účastníky akce. První blok nazvaný "Jakost a zdravotní nezávadnost potravin" otevřel vedoucí pořádajícího Ústavu technologie potravin (ÚTP MZLU) prof. Komprda přednáškou o nutričních aspektech potravin, když před

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2009

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Maso

  • ISSN

    1210-4086

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    20

  • Issue of the periodical within the volume

    2

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    1

  • Pages from-to

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database