Ingr's Days - 35th Seminary of Food quality and Foodstuffs
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F09%3A00139386" target="_blank" >RIV/62156489:43210/09:00139386 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Ingrovy dny - XXXV. seminář o jakosti potravin a potravinových surovin
Original language description
Tradiční Seminář o jakosti potravin a potravinových surovin se letos konal už po pětatřicáté a přesto tu bylo jedno poprvé: poprvé proběhl v rámci tzv. Ingrových dnů. Ty zahrnovaly mimo zmíněný seminář další doprovodné akce na MZLU v Brně, která v tomtoroce slaví 90. výročí založení. Jako první se ve středu 4. března uskutečnily pro studenty přednášky spolupořádající Společnosti pro výživu. Předseda SPV MUDr. Tláskal hovořil na téma "Výživa, zdraví a společnost" a jeho místopředsedkyně doc. Dostálová o"Tucích ve výživě se zvláštním zřetelem na trans nenasycené mastné kyseliny". Ve čtvrtek 5. března bylo v univerzitní aule v rámci XXXV. semináře možno vyslechnout ve dvou blocích sedm přednášek. Úvodním slovem pan prof. Ingr a rektor MZLU v Brně prof.Hlušek nejprve pozdravili účastníky akce. První blok nazvaný "Jakost a zdravotní nezávadnost potravin" otevřel vedoucí pořádajícího Ústavu technologie potravin (ÚTP MZLU) prof. Komprda přednáškou o nutričních aspektech potravin, když před
Czech name
Ingrovy dny - XXXV. seminář o jakosti potravin a potravinových surovin
Czech description
Tradiční Seminář o jakosti potravin a potravinových surovin se letos konal už po pětatřicáté a přesto tu bylo jedno poprvé: poprvé proběhl v rámci tzv. Ingrových dnů. Ty zahrnovaly mimo zmíněný seminář další doprovodné akce na MZLU v Brně, která v tomtoroce slaví 90. výročí založení. Jako první se ve středu 4. března uskutečnily pro studenty přednášky spolupořádající Společnosti pro výživu. Předseda SPV MUDr. Tláskal hovořil na téma "Výživa, zdraví a společnost" a jeho místopředsedkyně doc. Dostálová o"Tucích ve výživě se zvláštním zřetelem na trans nenasycené mastné kyseliny". Ve čtvrtek 5. března bylo v univerzitní aule v rámci XXXV. semináře možno vyslechnout ve dvou blocích sedm přednášek. Úvodním slovem pan prof. Ingr a rektor MZLU v Brně prof.Hlušek nejprve pozdravili účastníky akce. První blok nazvaný "Jakost a zdravotní nezávadnost potravin" otevřel vedoucí pořádajícího Ústavu technologie potravin (ÚTP MZLU) prof. Komprda přednáškou o nutričních aspektech potravin, když před
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2009
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Volume of the periodical
20
Issue of the periodical within the volume
2
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
1
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—