Nutrition of chicks immediately before and after hatch.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F10%3A00159955" target="_blank" >RIV/62156489:43210/10:00159955 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Výživa kuřat bezprostředně před a po vylíhnutí.
Original language description
Výživa kuřat bezprostředně před a po vylíhnutí. U vykrmovaného kuřete připadá polovina života na embryonální vývoj a první týden po vylíhnutí. Jeho výživu můžeme ovlivnit kvalitou násadového vejce, v budoucnu i krmením in ovo a dobrou péčí bezprostředněpo vylíhnutí. Vše, co podporuje nebo naopak omezuje růst a vývoj v tomto období, bude výrazně ovlivňovat jeho užitkovost a zdraví až do konce výkrmu.
Czech name
Výživa kuřat bezprostředně před a po vylíhnutí.
Czech description
Výživa kuřat bezprostředně před a po vylíhnutí. U vykrmovaného kuřete připadá polovina života na embryonální vývoj a první týden po vylíhnutí. Jeho výživu můžeme ovlivnit kvalitou násadového vejce, v budoucnu i krmením in ovo a dobrou péčí bezprostředněpo vylíhnutí. Vše, co podporuje nebo naopak omezuje růst a vývoj v tomto období, bude výrazně ovlivňovat jeho užitkovost a zdraví až do konce výkrmu.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2010
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Veterinářství
ISSN
0506-8231
e-ISSN
—
Volume of the periodical
60
Issue of the periodical within the volume
7
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
5
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—