All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Relation between chosen quality parameters during sugar beet vegetation

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F12%3A00184893" target="_blank" >RIV/62156489:43210/12:00184893 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Vztah mezi vybranými parametry kvality během vegetace cukrovky

  • Original language description

    V rámci čtyřletého (2007 -- 2010) pozorování byl na lokalitě Střední Moravy sledován na 20-ti stanovištích růst a vývoj cukrovky během vegetace a hodnoceny byly vztahy mezi jednotlivými vybranými parametry kvality. Odběry vzorků byly zahájeny v poslednídekádě měsíce července a pokračovaly ve 14 - ti denních intervalech do počátku měsíce září. Ukázalo se, že do kvality se významnou měrou promítá mj. také opožděný růst nadzemní biomasy cukrovky, který ovlivňuje především hodnoty digesce. Vliv růstu kořene na kvalitu cukrovky je pak méně výrazný.

  • Czech name

    Vztah mezi vybranými parametry kvality během vegetace cukrovky

  • Czech description

    V rámci čtyřletého (2007 -- 2010) pozorování byl na lokalitě Střední Moravy sledován na 20-ti stanovištích růst a vývoj cukrovky během vegetace a hodnoceny byly vztahy mezi jednotlivými vybranými parametry kvality. Odběry vzorků byly zahájeny v poslednídekádě měsíce července a pokračovaly ve 14 - ti denních intervalech do počátku měsíce září. Ukázalo se, že do kvality se významnou měrou promítá mj. také opožděný růst nadzemní biomasy cukrovky, který ovlivňuje především hodnoty digesce. Vliv růstu kořene na kvalitu cukrovky je pak méně výrazný.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Others

  • Publication year

    2012

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sborník příspěvků XXXVIII. Semináře o jakosti potravin a potravinových surovin - Ingrovy dny

  • ISBN

    978-80-7375-601-7

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    6

  • Pages from-to

    129-134

  • Publisher name

    Mendelova univerzita v Brně

  • Place of publication

    Brno

  • Event location

    Mendelova univerzita v Brně

  • Event date

    Mar 1, 2012

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article