Relation between chosen quality parameters during sugar beet vegetation
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F12%3A00184893" target="_blank" >RIV/62156489:43210/12:00184893 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vztah mezi vybranými parametry kvality během vegetace cukrovky
Original language description
V rámci čtyřletého (2007 -- 2010) pozorování byl na lokalitě Střední Moravy sledován na 20-ti stanovištích růst a vývoj cukrovky během vegetace a hodnoceny byly vztahy mezi jednotlivými vybranými parametry kvality. Odběry vzorků byly zahájeny v poslednídekádě měsíce července a pokračovaly ve 14 - ti denních intervalech do počátku měsíce září. Ukázalo se, že do kvality se významnou měrou promítá mj. také opožděný růst nadzemní biomasy cukrovky, který ovlivňuje především hodnoty digesce. Vliv růstu kořene na kvalitu cukrovky je pak méně výrazný.
Czech name
Vztah mezi vybranými parametry kvality během vegetace cukrovky
Czech description
V rámci čtyřletého (2007 -- 2010) pozorování byl na lokalitě Střední Moravy sledován na 20-ti stanovištích růst a vývoj cukrovky během vegetace a hodnoceny byly vztahy mezi jednotlivými vybranými parametry kvality. Odběry vzorků byly zahájeny v poslednídekádě měsíce července a pokračovaly ve 14 - ti denních intervalech do počátku měsíce září. Ukázalo se, že do kvality se významnou měrou promítá mj. také opožděný růst nadzemní biomasy cukrovky, který ovlivňuje především hodnoty digesce. Vliv růstu kořene na kvalitu cukrovky je pak méně výrazný.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2012
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník příspěvků XXXVIII. Semináře o jakosti potravin a potravinových surovin - Ingrovy dny
ISBN
978-80-7375-601-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
6
Pages from-to
129-134
Publisher name
Mendelova univerzita v Brně
Place of publication
Brno
Event location
Mendelova univerzita v Brně
Event date
Mar 1, 2012
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—