Use of NIR spectroscopy for control of quality of Mozzarella cheese
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F12%3A00198127" target="_blank" >RIV/62156489:43210/12:00198127 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Využití NIR spektroskopie ke kontrole jakosti sýrů typu mozzarella
Original language description
Práce studuje možnost využít FT NIR spektrometrii k analýze obsahu tuku, sušiny, obsahu chloridu sodného, titrační kyselosti a pH u sýrů typu Mozzarella.
Czech name
Využití NIR spektroskopie ke kontrole jakosti sýrů typu mozzarella
Czech description
Práce studuje možnost využít FT NIR spektrometrii k analýze obsahu tuku, sušiny, obsahu chloridu sodného, titrační kyselosti a pH u sýrů typu Mozzarella.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/2B08069" target="_blank" >2B08069: Relationship research of contaminant microflora and biogenic amines as the risk toxicants in the system of cheese health unexceptionability on the consumer market</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2012
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Celostátní přehlídky sýrů 2012 Výsledky přehlídek a sborník přednášek konference Mléko a sýry
ISBN
978-80-7080-838-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
192-196
Publisher name
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Place of publication
Technická 5, 166 28 Praha 6
Event location
VŠCHT Praha
Event date
Jan 1, 2012
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—