The nanoparticles and nanotechnology in food technology
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F13%3A00199561" target="_blank" >RIV/62156489:43210/13:00199561 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Nanočástice a nanotechnologie v potravinářství
Original language description
Práce se věnuje významu a využití nanočástic a nanotechnologií v různých odvětvích průmyslu, především ale v potravinářství.
Czech name
Nanočástice a nanotechnologie v potravinářství
Czech description
Práce se věnuje významu a využití nanočástic a nanotechnologií v různých odvětvích průmyslu, především ale v potravinářství.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/TA01010356" target="_blank" >TA01010356: Proper materials for nanotechnological applications of air and water treatment.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2013
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník příspěvků XXXIX. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin - Ingrovy dny 2013
ISBN
978-80-7375-705-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
16-18
Publisher name
Mendelova univerzita v Brně
Place of publication
Brno
Event location
Mendelova univerzita v Brně
Event date
Feb 27, 2013
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—