All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

INFLUENCE OF WORT BOILING TECHNOLOGY FOR FERMENTATION OF BEER

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F13%3A00200068" target="_blank" >RIV/62156489:43210/13:00200068 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Vliv technologie vaření mladiny na průběh kvašení piva

  • Original language description

    Tato práce se zabývá sledováním parametrů hlavního kvašení a dokvášení mladin získaných infuzním a dekokčním způsobem. Pro experiment byla provedena analýza světlých, polotmavých a tmavých piv pomocí instrumentálních metod (pyknometrické stanovení původní stupňovitosti mladiny, dynamická viskozita sladiny, obsah sušiny v mlátě), dále byly sledovány základní pivovarské veličiny pomocí přístroje Fermentostar (stupeň prokvašení, objemový alkohol, zbytkový extrakt aj.) a výsledky se ověřovaly pomocí HPLC. Všechna piva prošla i senzorickým hodnocením.

  • Czech name

    Vliv technologie vaření mladiny na průběh kvašení piva

  • Czech description

    Tato práce se zabývá sledováním parametrů hlavního kvašení a dokvášení mladin získaných infuzním a dekokčním způsobem. Pro experiment byla provedena analýza světlých, polotmavých a tmavých piv pomocí instrumentálních metod (pyknometrické stanovení původní stupňovitosti mladiny, dynamická viskozita sladiny, obsah sušiny v mlátě), dále byly sledovány základní pivovarské veličiny pomocí přístroje Fermentostar (stupeň prokvašení, objemový alkohol, zbytkový extrakt aj.) a výsledky se ověřovaly pomocí HPLC. Všechna piva prošla i senzorickým hodnocením.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GB - Agricultural machines and construction

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Others

  • Publication year

    2013

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Najnovšie trendy v poľnohospodárstve, v strojárstve a v odpadovom hospodárstve

  • ISBN

    978-80-552-1014-8

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    8

  • Pages from-to

    199-206

  • Publisher name

    Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre

  • Place of publication

    Slovak University of Agriculture in Nitra

  • Event location

    Nitra

  • Event date

    Apr 22, 2013

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article