The original Bulgarian dairy cultures for making the right Bulgarian yoghurt
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F13%3A00200202" target="_blank" >RIV/62156489:43210/13:00200202 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Originální bulharské mlékárenské kultury pro přípravu pravého bulharského jogurtu
Original language description
Tato práce popisuje možnosti využití a vlastnosti bulharských mlékárenských kultur, které na českém trhu distribuuje firma Bulgaricus s.r.o.
Czech name
Originální bulharské mlékárenské kultury pro přípravu pravého bulharského jogurtu
Czech description
Tato práce popisuje možnosti využití a vlastnosti bulharských mlékárenských kultur, které na českém trhu distribuuje firma Bulgaricus s.r.o.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2013
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků X.
ISBN
978-80-7375-755-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
27-30
Publisher name
Mendelova univerzita v Brně
Place of publication
Brno
Event location
Mendelova univerzita v Brně
Event date
May 16, 2013
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—