The using of near infrared spectroscopy with the Fourier transformation fot the detection of the type and the degree of coffee roasting
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F13%3A00210845" target="_blank" >RIV/62156489:43210/13:00210845 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
The using of near infrared spectroscopy with the Fourier transformation fot the detection of the type and the degree of coffee roasting
Original language description
Cílem bylo zjistit, zda je metoda FT-NIR vhodná k měření jakostních parametrů kávy a zda je metoda schopna detekovat rozdíly mezi jednotlivými zeměmi původu a pražícími profily káv.
Czech name
The using of near infrared spectroscopy with the Fourier transformation fot the detection of the type and the degree of coffee roasting
Czech description
Cílem bylo zjistit, zda je metoda FT-NIR vhodná k měření jakostních parametrů kávy a zda je metoda schopna detekovat rozdíly mezi jednotlivými zeměmi původu a pražícími profily káv.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2013
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
MendelNet 2013 - Proceedings of International PhD Students Conference
ISBN
978-80-7375-908-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
575-579
Publisher name
Mendel University in Brno, Zemedelska 1, 613 00 Brno, Czech Republic
Place of publication
Faculty of Agronomy
Event location
Mendelova univerzita v Brně
Event date
Nov 20, 2013
Type of event by nationality
WRD - Celosvětová akce
UT code for WoS article
—