Texture analysis of the whey cheeses
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F14%3A00214022" target="_blank" >RIV/62156489:43210/14:00214022 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Texturní analýza syrovátkových sýrů
Original language description
Práce předkládá výsledky texturní analýzy syrovátkových sýrů vyrobených podle různých receptur.
Czech name
Texturní analýza syrovátkových sýrů
Czech description
Práce předkládá výsledky texturní analýzy syrovátkových sýrů vyrobených podle různých receptur.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2014
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník příspěvků XL. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin - Ingrovy dny 2014
ISBN
978-80-7375-944-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
382-386
Publisher name
Mendelova univerzita v Brně
Place of publication
Brno
Event location
Mendelova univerzita v Brně
Event date
Mar 5, 2014
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—