The production of halloumi cheese
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F14%3A00218737" target="_blank" >RIV/62156489:43210/14:00218737 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Výroba sýru halloumi
Original language description
Práce popisuje jednotlivé technologické pochody při výrobě tradičního sýru halloumi.
Czech name
Výroba sýru halloumi
Czech description
Práce popisuje jednotlivé technologické pochody při výrobě tradičního sýru halloumi.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QJ1210302" target="_blank" >QJ1210302: Technological processes and composition of dairy products enabling extension of shelf-life, enhancing of safety or enhancing of nutrition and health benefits by means of bioactive compounds naturally occurring in foods</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2014
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků XI.
ISBN
978-80-7375-970-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
26-28
Publisher name
Mendelova univerzita v Brně, Zemědělská 1,613 00 Brno
Place of publication
Brno
Event location
Mendelova univerzita v Brně
Event date
May 15, 2014
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—