All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Sensory analysis chicken meat

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F14%3A00231317" target="_blank" >RIV/62156489:43210/14:00231317 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Senzorická analýza kuřecího masa

  • Original language description

    Byla sledována jakost kuřecího masa v závislosti na krmení. Probíhalo testování krmných receptur pro kuřecí brojlery se zvýšeným přídavkem řepkového extrahovaného šrotu.

  • Czech name

    Senzorická analýza kuřecího masa

  • Czech description

    Byla sledována jakost kuřecího masa v závislosti na krmení. Probíhalo testování krmných receptur pro kuřecí brojlery se zvýšeným přídavkem řepkového extrahovaného šrotu.

Classification

  • Type

    V<sub>souhrn</sub> - Summary research report

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Others

  • Publication year

    2014

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Number of pages

    10

  • Place of publication

    Brno

  • Publisher/client name

    PREOL, a.s.

  • Version