Sensory analysis chicken meat
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F14%3A00231317" target="_blank" >RIV/62156489:43210/14:00231317 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Senzorická analýza kuřecího masa
Original language description
Byla sledována jakost kuřecího masa v závislosti na krmení. Probíhalo testování krmných receptur pro kuřecí brojlery se zvýšeným přídavkem řepkového extrahovaného šrotu.
Czech name
Senzorická analýza kuřecího masa
Czech description
Byla sledována jakost kuřecího masa v závislosti na krmení. Probíhalo testování krmných receptur pro kuřecí brojlery se zvýšeným přídavkem řepkového extrahovaného šrotu.
Classification
Type
V<sub>souhrn</sub> - Summary research report
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Others
Publication year
2014
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Number of pages
10
Place of publication
Brno
Publisher/client name
PREOL, a.s.
Version
—