All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Dynamics of nutrient uptake of spring barley in the Bohemia region in 2017

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F18%3A43913117" target="_blank" >RIV/62156489:43210/18:43913117 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Dynamika příjmu živin porosty jarního ječmene v roce 2017 v regionu Čechy

  • Original language description

    V roce 2017 byl proveden monitoring výživného stavu jarního ječmene v regionu Čechy. V průběhu vegetace bylo odebráno 745 vzorků rostlin jarního ječmene. Vzorky byly odebrány v růstových fázích BBCH 21 - BBCH 59. Byl stanoven obsah N, P, K, Ca, Mg a S v sušině rostlin. Byla stanovena dynamika příjmu živin v průběhu vegetace. Odběr a analýzu vzorků zajistila firma ZOL Malý a spol. s.r.o.

  • Czech name

    Dynamika příjmu živin porosty jarního ječmene v roce 2017 v regionu Čechy

  • Czech description

    V roce 2017 byl proveden monitoring výživného stavu jarního ječmene v regionu Čechy. V průběhu vegetace bylo odebráno 745 vzorků rostlin jarního ječmene. Vzorky byly odebrány v růstových fázích BBCH 21 - BBCH 59. Byl stanoven obsah N, P, K, Ca, Mg a S v sušině rostlin. Byla stanovena dynamika příjmu živin v průběhu vegetace. Odběr a analýzu vzorků zajistila firma ZOL Malý a spol. s.r.o.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/TE02000177" target="_blank" >TE02000177: Centre for Innovative Use and Strengthening of Competitiveness of Czech Brewery Raw Materials and Products</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2018

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Kompendium 2018

  • ISBN

    978-80-213-2829-7

  • ISSN

  • e-ISSN

    neuvedeno

  • Number of pages

    3

  • Pages from-to

    33-35

  • Publisher name

    Spolek pro ječmen a slad

  • Place of publication

    Velká Bystřice

  • Event location

    Libčany

  • Event date

    Jan 29, 2018

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article