Butter and its production
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F18%3A43914085" target="_blank" >RIV/62156489:43210/18:43914085 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Máslo a jeho výroba
Original language description
Článek podává informace o zpracování smetany na máslo. V první části je pojednáváno o postupu výroby másla. Další část je věnována druhům a možným vadám, které mohou po výrobě másla nastat. Následující část pojednává o nutričním významu konzumace másla. V poslední části článku je zmíněn vedlejší produkt, který vzniká při výrobě másla - podmáslí.
Czech name
Máslo a jeho výroba
Czech description
Článek podává informace o zpracování smetany na máslo. V první části je pojednáváno o postupu výroby másla. Další část je věnována druhům a možným vadám, které mohou po výrobě másla nastat. Následující část pojednává o nutričním významu konzumace másla. V poslední části článku je zmíněn vedlejší produkt, který vzniká při výrobě másla - podmáslí.
Classification
Type
J<sub>ost</sub> - Miscellaneous article in a specialist periodical
CEP classification
—
OECD FORD branch
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2018
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Volume of the periodical
73
Issue of the periodical within the volume
4
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
4
Pages from-to
93-96
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—