All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Calibrating of the electronic measuring devices of log

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43410%2F08%3A00138122" target="_blank" >RIV/62156489:43410/08:00138122 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Příručka kvality kalibrační laboratoře měřicích zařízení

  • Original language description

    Metodický postup pro řízení činnosti kalibrační laboratoře akreditovaný ČIA

  • Czech name

    Příručka kvality kalibrační laboratoře měřicích zařízení

  • Czech description

    Metodický postup pro řízení činnosti kalibrační laboratoře akreditovaný ČIA

Classification

  • Type

    N<sub>metC</sub> - Methodology certified by the authorised body

  • CEP classification

    GK - Forestry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2008

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Internal product ID

    PK

  • Regulation ID

  • Technical parameters

    Pro elektronická zařízení pro měření tloušťky dříví v rozsahu 0 - 800 mm a délky dříví v rozsahu 0 - 750 cm.

  • Economical parameters

    Nelze vyjádřit (jsou závislé na velikosti podniku) - kalibrace je nezbytná nutnost pro používání daných zařízení pro přejímku dříví.

  • Certification body designation

    Český institut pro akreditaci, o. p. s., Opletalova 41, 110 00 Praha 1

  • Date of certification

  • Method of use