Quality of selected root vegetables according their nutritional value
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F06%3A00102649" target="_blank" >RIV/62156489:43510/06:00102649 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Kvalita vybraných kořenových zelenin z pohledu jejich nutriční hodnoty
Original language description
Kvalita vybraných kořenových zelenin z pohledu jejich nutriční hodnoty byla hodnocena v polních pokusech s pěstovanými druhy mrkve, celeru a dalších zelenin. Byly hodnoceny vybrané parametry (cukry, sušina, minerální látky, vitamin C) a další složky.
Czech name
Kvalita vybraných kořenových zelenin z pohledu jejich nutriční hodnoty
Czech description
Kvalita vybraných kořenových zelenin z pohledu jejich nutriční hodnoty byla hodnocena v polních pokusech s pěstovanými druhy mrkve, celeru a dalších zelenin. Byly hodnoceny vybrané parametry (cukry, sušina, minerální látky, vitamin C) a další složky.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GC - Plant growing, crop rotation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Mezinárodní vedecká konferencia Bezpečnosť a kontrola potravín
ISBN
80-8069-681-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
220-224
Publisher name
SPU Nitra
Place of publication
Nitra
Event location
SPU Nitra
Event date
Jan 1, 2006
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—