An assesment of the nutritional value of vegetables using an ascorbate-nitrate index
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F06%3A00102852" target="_blank" >RIV/62156489:43510/06:00102852 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
An assesment of the nutritional value of vegetables using an ascorbate-nitrate index
Original language description
An assesment of the nutritional value of vegetables using an ascorbate-nitrate index was managed by several years lasting evaluation of different species of vegetables grown in field conditons. There were found different groups of vegetables according totheir risk in human diet.
Czech name
Hodnocení nutriční kvality zeleniny pomocí askorbát-nitrátového indexu
Czech description
Hodnocení nutriční kvality zeleniny pomocí askorbát-nitrátového indexu bylo prováděno na základě víceletých pokusů se různými druhy zeleniny z polní produkce. byly zjištěny rozdílné skupiny zeleniny z hlediska jejich rizika v lidské výživě.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GC - Plant growing, crop rotation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Vegetable Crops Research Bulletin
ISSN
1506-9427
e-ISSN
—
Volume of the periodical
—
Issue of the periodical within the volume
64
Country of publishing house
PL - POLAND
Number of pages
9
Pages from-to
29-37
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—