Biogenic amine content in rosé wines depending on the time of mash maceration
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F07%3A00116421" target="_blank" >RIV/62156489:43510/07:00116421 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Biogenic amine content in rosé wines depending on the time of mash maceration
Original language description
Biogenní aminy jsou stále diskutovanějším problémem, z hlediska negativních účinků na lidské zdraví při konzumaci vína. Studie byla zaměřena na monitorování obsahu těchto látek v různých technologiích růžových vín.
Czech name
Obsah biogenních aminů v růžových vínech vyrobených různými časy macerace
Czech description
Biogenic amine are known for their negative impact to humans health. This study include results of measuring of biogenic amines in wines produced in different maceration technics.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/GP525%2F03%2FP132" target="_blank" >GP525/03/P132: Studies on correlation of anthocyanins, colour parameters and resveratrol in red wines</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Vitamins 2007 Nutrition and Diagnostics
ISBN
978-80-7194-937-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
2
Pages from-to
97-98
Publisher name
Univerzita Pardubice
Place of publication
Pardubice
Event location
Praha
Event date
Jan 1, 2007
Type of event by nationality
WRD - Celosvětová akce
UT code for WoS article
—