Nutritional value of broccoli and radish grown by organic and conventional methods
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F08%3A00133487" target="_blank" >RIV/62156489:43510/08:00133487 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Nutritional value of broccoli and radish grown by organic and conventional methods
Original language description
Nutritional value of broccoli and radish grown by organic and conventional methods.
Czech name
Nutriční hodnota brokolice a ředkve pěstované v ekologickém a konvenčním systému
Czech description
Nutriční hodnota brokolice a ředkve pěstované v ekologickém a konvenčním systému
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GC - Plant growing, crop rotation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Bioacademy 2008 - proceedings. New Developments in Science and Research on Organic Agriculture
ISBN
978-80-904174-1-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
—
Publisher name
Bioinstitut
Place of publication
Olomouc
Event location
Olomouc
Event date
Jan 1, 2008
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—