The production of rosé wine in Czech republic between 2008 - 2009
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F10%3A00167161" target="_blank" >RIV/62156489:43510/10:00167161 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
VÝVOJ PRODUKCE RŮŽOVÝCH VÍN V ČR V LETECH 2005-2009
Original language description
Na trhu v České republice je stále více růžových vín. Fakt je způsobem vysokou poptávkou, ale také schopností výrobců produkovat stále kvalitnější vína.
Czech name
VÝVOJ PRODUKCE RŮŽOVÝCH VÍN V ČR V LETECH 2005-2009
Czech description
Na trhu v České republice je stále více růžových vín. Fakt je způsobem vysokou poptávkou, ale také schopností výrobců produkovat stále kvalitnější vína.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/GAP206%2F10%2F0625" target="_blank" >GAP206/10/0625: Condensed anthocyanins - analysis, preparation, (bio)transformation and potential of use</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2010
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník přednášek a příspěvků k Rosé konferenci 2010
ISBN
978-80-7375-391-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
—
Publisher name
MENDELU
Place of publication
Brno
Event location
Zahradnická fakulta v Lednici
Event date
Apr 14, 2010
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—