Vegetable spread made from pumpkin
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F11%3A00167731" target="_blank" >RIV/62156489:43510/11:00167731 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Zeleninová pomazánka s majoritním obsahem tykve
Original language description
Technické řešení se týká zeleninové pomazánky složené z tykve 'Hokkaidó'. Popis obsahuje způsob využití zeleninové pomazánky. Jsou popsány jednotlivé postupy výroby zeleninové pomazánky s obsahem tykve "Hokkaidó".
Czech name
Zeleninová pomazánka s majoritním obsahem tykve
Czech description
Technické řešení se týká zeleninové pomazánky složené z tykve 'Hokkaidó'. Popis obsahuje způsob využití zeleninové pomazánky. Jsou popsány jednotlivé postupy výroby zeleninové pomazánky s obsahem tykve "Hokkaidó".
Classification
Type
F<sub>uzit</sub> - Utility model
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2011
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
21619
Publisher
—
Publisher name
—
Place of publication
—
Publication country
—
Date of acceptance
—
Owner name
Mendelova univerzita v Brně
Method of use
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Usage type
P - Využití výsledku jiným subjektem je v některých případech možné bez nabytí licence