Analytical kit for determination of titratable acidity and yeast assimilable nitrogen in grape musts and wines
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F12%3A00192270" target="_blank" >RIV/62156489:43510/12:00192270 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0024/uv024563.pdf" target="_blank" >http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0024/uv024563.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Analytická sada k provoznímu stanovení veškerých titrovatelných kyselin a kvasinkami asimilovatelného dusíku v moštech révy vinné a vínech
Original language description
Sada pro provozní stanovení veškerých titrovatelných kyselin a asimilovatelného dusíku v moštech a vínech je navržena tak, aby v každém vinařském provozu bylo v kombinaci s přiloženým návodem možné jednoduše, rychle a dostatečně přesně stanovit žádané hodnoty. Toto technické řešení umožňuje lepší kontrolu nad vstupní surovinou výroby vína a nabízí tak možnosti individuálního přístupu ke každé výrobní šarži. Technické řešení, tím že nabízí velmi levný analytický set, bude jistě vítanou pomocí pro každéhotechnologa vína a skýtá možnost úlevy vynaložených financí, ať už na rozbory v akreditovaných laboratořích, tak na koupené výživové prostředky aplikující se do moštu révy vinné před alkoholovou fermentací.
Czech name
Analytická sada k provoznímu stanovení veškerých titrovatelných kyselin a kvasinkami asimilovatelného dusíku v moštech révy vinné a vínech
Czech description
Sada pro provozní stanovení veškerých titrovatelných kyselin a asimilovatelného dusíku v moštech a vínech je navržena tak, aby v každém vinařském provozu bylo v kombinaci s přiloženým návodem možné jednoduše, rychle a dostatečně přesně stanovit žádané hodnoty. Toto technické řešení umožňuje lepší kontrolu nad vstupní surovinou výroby vína a nabízí tak možnosti individuálního přístupu ke každé výrobní šarži. Technické řešení, tím že nabízí velmi levný analytický set, bude jistě vítanou pomocí pro každéhotechnologa vína a skýtá možnost úlevy vynaložených financí, ať už na rozbory v akreditovaných laboratořích, tak na koupené výživové prostředky aplikující se do moštu révy vinné před alkoholovou fermentací.
Classification
Type
F<sub>uzit</sub> - Utility model
CEP classification
CE - Biochemistry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2012
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
24563
Publisher
CZ001 -
Publisher name
Industrial Property Office
Place of publication
Prague
Publication country
CZ - CZECH REPUBLIC
Date of acceptance
—
Owner name
Mendelova univerzita v Brně
Method of use
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Usage type
P - Využití výsledku jiným subjektem je v některých případech možné bez nabytí licence