Development of wine production technologies in Bohemia and Moravia
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F17%3A43911899" target="_blank" >RIV/62156489:43510/17:43911899 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vývoj technologií výroby vína v Čechách a na Moravě
Original language description
Příspěvek se zabývá tématikou zpracování hroznů a výroby vína z hlediska historického vývoje. V příspěvku jsou popsány historické kategorie využívaného nářadí.
Czech name
Vývoj technologií výroby vína v Čechách a na Moravě
Czech description
Příspěvek se zabývá tématikou zpracování hroznů a výroby vína z hlediska historického vývoje. V příspěvku jsou popsány historické kategorie využívaného nářadí.
Classification
Type
J<sub>ost</sub> - Miscellaneous article in a specialist periodical
CEP classification
—
OECD FORD branch
60101 - History (history of science and technology to be 6.3, history of specific sciences to be under the respective headings)
Result continuities
Project
<a href="/en/project/DG16P02R017" target="_blank" >DG16P02R017: Viticulture and enology for maintaining and restoring cultural identity wine regions in Moravia</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2017
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Vinař-sadař
ISSN
1804-3054
e-ISSN
—
Volume of the periodical
Neuveden
Issue of the periodical within the volume
5
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
22-24
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—