Organizational guidelines for the training and selection of selected assessors for sensory analysis according to ČSN EN ISO 8586
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F21%3A43920476" target="_blank" >RIV/62156489:43510/21:43920476 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Organizační směrnice pro výcvik a výběr vybraných posuzovatelů pro senzorickou analýzu podle ČSN EN ISO 8586
Original language description
Směrnice obsahuje požadavky a metody pro výběr a výcvik vybraných senzorických posuzovatelů, které jsou v souladu s kritérii specifikovaným v ISO 8586.
Czech name
Organizační směrnice pro výcvik a výběr vybraných posuzovatelů pro senzorickou analýzu podle ČSN EN ISO 8586
Czech description
Směrnice obsahuje požadavky a metody pro výběr a výcvik vybraných senzorických posuzovatelů, které jsou v souladu s kritérii specifikovaným v ISO 8586.
Classification
Type
H<sub>neleg</sub> - Results reflected in directives and regulations of a nonlegislative nature, binding within the competence of the given provider
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2021
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Regulation ID
01/2021
Competence designation of competent authority
Ministerstvo zemědělství, Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1
Territorial validity of the result
A - Platnost pro Českou republiku (národní legislativní nebo nelegislativní předpis, národní norma)